I gotta find peace of mind

Idag har jag återupptäckt Miss Lauryn Hill. Hon har verkligen en underbar röst och hennes låtar innehåller alltid vackra budskap.
 

Listen and enjoy


Juste..

Haha, jag skrev för ett tag sen ett inlägg om Obama osv..
Alltså jag ångrar inte det jag skr2ev om afroamerikaner osv. Men jag har efter lite mer research än vad media tjötat om blivit lite mer how do you say.."Kritisk jag tror inte att han kommer vara the answer of everybodys prayers , he's just a man who happends to be half black det betyder faktiskt inte att han kommer göra underverk.
                                                                                                                                                                                                                            Jag får gå på action speak louder than words och se vad som händer vi får faktiskt inte glömma att även ifall han är USA's president så finns det folk som styr det han gör...                            Var alltid granskande och kritisk till det du ser och hör! Keep it revolutionary,peace

21:34

Vet inte om jag skrivit om det här innan ( probably)

Det handlar alltid om valen man gör.
Vi gör alltid val till och med när vi säger : Nej , jag kan inte välja..
..Så gör vi ett val.

Vi har friheten att göra val och jag bland många tror jag har på något bortskämt sätt glömt bort hur viktigt det är att vi gör våra val. Hur viktigt det är att vi ens har möjligheten att göra val.

How blessed we are of being able to do what we want to,say what we like and dislike what we don't like.


Jag tröttnar iallafall (då och då) på att göra val, man orkar ju inte ?
Till exempel nu då jag är sjukt skoltrött med en massa skolarbete över mig. Allt som har samlats nu är konsekvensen av de val jag gjorde fel innan.
Japp,det är så komplicerat med val och man måste kunna hantera det.

En konsekvens kan vara t ex den där psykologi inlämningen som du får ångest av varje gång du tänker på.
Istället för att göra den tittade jag på House,Cityakuten och nåt matprogramm..

Uppskjutar beteende I say and you say lazyness ?
Or maby I'll say tired of school instead..

Jag tycker det verkligen är bortskämt att tröttna på skolan dock är den enda riktiga anledningen(för mig) betygen,eftersom det är betygen som avgör vart man hamnar efter gymnasiet... Jag gillar skolan och att lära mig saker, it sometimes give me some kind of nerd rush!


Altt hänger iallafall ihop valen du gör idag påverkar dig imorgon och resten av ditt liv, vi har ingen FF knapp som vi kan trycka på så fort vi vill tillbaka so..make your choices visely


Jag tänker lyssna på Lauryn Hill nu och dagdrömma of a better day! Ska nog plugga med, har skrivit lite på psykologin som ska vara inlämnad idag =) .....



RSS 2.0