Gäätbärg

It's fine.
I'm fine.

Vad hade  mänskligheten gjort utan kommunikation ?
Jo, det hade typ varit krig och missförståelser hela tiden.
Vi hade aldrig fått reda på allt som händer i världen eller i någons huvud.
I'm glad we have communication.


Jag fick näsblod igår igen =/


Peace out people.

M.J



så fina låtar , så många minnen.
Jag svär , mina barn ska växa upp med Michael Jackson musik precis som jag gjorde.

I don't believe it.

Michael Jackson är död.
Han många av oss växt upp med. Rysningar.
Det är inte sant, I don't believe it.

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!

Jag fick ett sms för några timmar sedan och det stog :  KUNGEN ÄR DÖD
Jag tänkte inte på Michael direkt utan jag trodde det var kungen av Sverige så jag kolla text-tv direkt
Fyfan när jag såg namnet , slog jag mig på bröstet.

" Michael Jackson är död "


Jag skulle fan på hans konsert egentligen,men köpte inte en biljett i sista sekund.
He is dead.
Uff..
Kanske var det meningen? Han var ju ganska sjuk och led säkert fast vad vet jag... Stackars hans barn :(


Vila i frid Michael Jackson, the world can't thank you enough for what you have accomplished and forever your music will be alive.


ready or not

whazzzzzzzzzaa...Idag vaknade jag inte med tuppen utan jag sov med tuppen. Gick och la mig klockan halv sex och så kan det bli ibland när man pratar med kompisar på msn ,haha :P Fick se soluppgången.
Har inte gjort så mycket , kollat på House och softat , jag är ju sjuk så jag kan inte göra så mycket, mår skit !
Men men... Jag hoppas på bättre tider , har varit ett väldigt konstigt sommarlov.

Vet inte vad jag ska göra nu faktiskt, allt känns så konstigt , alla bor 500 mil ifrån varandra och det känns allmänt konstigt.
Drar kanske ut en sväng sen..

Peace!

Riot

Jag kommer att skriva ett längre inlägg om det som sker i Iran senare , men nu vill jag bara klistra in vad en kompis skrev :

Neda dog med ögonen öppna, skämmas ska de göra , som lever med ögonen stängda.



Ja..

Nu är min födelsedag över..
Vill inte säga att den sög för det gjorde den väl inte var för jag var ändå med min familj ,deras vänner och en vän som var tillgänglig här i Sverige(Aya) , Röbettan ( Johanna ) är ju fan på andra sidan jordklotet och tvättar kläder..Suger skit, för vi alla umgås ju ändå bara med varandra, vi har bojkottat världen för ingen förstår ju en ändå. Det spelar ingen roll att jag ska vara glad idag för att det är min födelsedag, verkligheten försvinner inte bara för någon jävla dag och så är det för majoriteten av människorna på jorden alla fattiga osv.

Ja..Jo är i Brasilien och är helt förvirrad i huvudet , stanna där eller här ? Varför ? Varför inte ? Pga rätt anledningar?
Det är som ett kaos. Kaoos. Saknar hennde ändå, man blir fäst även ifall vi bara sågs en gång per vecka , knappt!

Aysel ska till Kurdistan, det är ändå bra hon behöver kanske komma bort och vila lite, hon måste softa och inte oroa sig för något, ta en tur på stranden kanske....

Ja, vad kan jag säga mer än att det hade varit skönt o ha de man umgås med runt om kring en på sin födelsedag,  but shit happens right, jag är aldrig om Sara,Matilda och Lisa som alltid har folk runtomkring sig så fort det händer något, I'm me och det är väl i prinicip såhär det mycket ofta sett ut, just put the blame on meeee..

Jag känner mig så jävla ledsen bara. Besviken.


NOG med själv ömkan!

Hoppas alla har en fucking bra dag och mitt hjärta är med alla studenter som kämpar för demokrati i  Iran!!!

MARG BAR DIKTATOR!


peace.

Shower Power

Okej , kom ut ur duschen nyss såg att jag fått tio sms och fyra missade samtal.. Ni kanske undrar varför ? Well it's my 18th birthday.
Tänkte så mycket i duschen och på att jag måste få ner mina tankar snabbt efteråt, jag behöver skriva av mig helt enkelt och kliché som det är för mig så ville ja hitta en låt att lyssna på och jag fatta inte utan att jag ens klicka på en låt ( såg iaf inte att jag klicka) så sattes Tupac feat. Biggie på Runnin.. M-hm får väl lyssna på den.

Jag tänkte iallfall på en massa som hänt, på saker som händer. Försökte sammanfatta mitt liv från början tills nu , men det är för mycket att sammanfatta så jag sket i det och bara tänkte istället.
Immortal technique sa på sin konsert som jag börja tänka på igen, han ungefär såhär " When I'm old I want to look back at my life and say damn I did that shit good" något sånt var det iallafall och det är något jag också vill kunna göra , på min dödsbädd vill jag kunna känna att fan jag är färdig nu,done you know what I'm saying. Jag ska inte behöva ångra något , men ingen här på jorden kan leva utan att göra misstag , you just have to accept it.
Farsan sa till brorsan att jag är vuxen nu, att jag ska behandlas med respekt ( HAHA! ) och yeah.. Inte för att man inte har behandlats med respekt innan, men vad är det med den här vuxen grejjen som gör att allt förändras? Cuz bitch I'm meee(8) ( Nån Lil wayne låt..) Skitsamma. Man är inte vuxen bara för att man fyller 18 eller 53, man är vuxen och det här är något en viss person sa till mig som jag aldrig kommer att glömma

han sa : ta aldrig någon annans sanning som din egen , och det är kanske då man är vuxen , visst man lär sig saker hela livet får inte vara trångsynt , men man känner där att man på något sätt vet vart man är, vad man gör .. You just are. Ostress..

Jag tänkte på en vän som nyligen blivit kär. Jag tänkte på att hon förändrats och att även jag förändrats. Läste någonstans eller såg att ifall man skulle träffa sig själv för typ tre år sedan så skulle man inte komma överrens..( Lite kuriosa)
Hon är dödskär i den här killen och det verkar som att hon är med honom väldigt ofta, jag vet inte för vi har inte lika mycket kontakt längre. Jag tänker inte döma henne och börja känna hat för att hon blivit kär. För fan ändå den love skiten är väl en blessing och hon har liksom hittat någon nu som hon är jävligt kär i och det verkar som att hon inte tänker liksom softa med det och liksom inte umgås med honom lite mindre än nu för fan hon är kär och fuck everything else, det är iallafall så det verkar, men som jag sa innan ifall det är så , så får det väl vara så vad kan jag eller de andra göra förutom att respektera det ? Vilka är vi att döma att hon är kär och lever the Romeo and Juliette life. Haha, är det något vi kan vara är det väl avis ? :P haha ne men.. Det här är en del av alla de berördas liv , vi ser vad som händer och nästa gång vi träffar någon som är kär eller själva bli kära då kanske vi kommer tänka på vad som kan hända och hur det kan vara.
Jag frågade en om många ändras när de blir kära och han sa ungefär att det beror på, att vissa gör det och andra inte. Han sa att det nog handlar mycket om mognad. Mognad ? Ja vette fan.
One thing is for sure , kärlek gör en galen. Det är fan galenskap, jag har själv aldrig varit kär ( typ på riktigt ni vet "förhållandekär" ) . Dock har jag sett andra vara det. Jag har sett de bli euforiska och lyckliga av den och jag har sett den mörka delen, den delen av kärlek som kan dra en in i fördärvet !
Ja , kärlek är galenskap och det gäller att försöka balansera det på något sätt, men jag vet det är inte enkelt att balansera något i livet, kanske ska man inte balansera det och sitta och grubbla över hur man ska balansera det? Livet är för kort.

Kanske har den här tjejen känt ett tomrum och den här killen har fyllt det med sin närvaro nu. De kanske har fyllt varandras tomrum och blivit som ying and yang med sin kärlek.
Visst hon har sin familj som ( tror jag ofta visat henne kärlek) fast nu när jag tänker efter , så har vi inte pratat om det så mycket. Så jag vet egentligen ingenting. Hon är kär i en kille och det är killen som kommer först nu. Okej.

Dock tänker jag på alla som är tillsammans med någon nu och förmodligen tror att det är deras livskärlek. Hur ofta är det ens livskärlek ,seriöst ? Vill inte vara cynisk but man, ni vet hur det är och hur det brukar bli!
Hoppas det håller.

Jag undrar bara , de som nu har blivit kära och börjar umgås allt mindre med sina kompisar,vänner,homies,bröder,systrar osv. När ni nu förlorar allt mer kontakt med de, vad gör ni när allting blir svart?
När något händer och den ni håller kär ej kan nås?
Relationer är på sätt och vis en färsk vara ifall man inte har en väldigt väääääldigt stark relation t ex. En relation med någon i familjen eller en relation där man accepterat att vissa saker är som de är och att man inte kan ha kontakt lika ofta som man vill.
Ja, vad händer då när du ringer din vän och gråter och det ändå din vän kan tänka på är att du bara långsamt försvann från hennes/hans liv ?
Mmmm..mmm ezatooo..


Ni får inte tro att det är ett sorgset och deprimerat inlägg, ni kanske själva känner er så när ni läser det , men så är det inte för mig.
Dessa tankar hjälper mig att försöka gå vidare. Hoppas ingen tog illa åt, det är bara tankar.



Peace


Godnatt

Tjena tjena..
Jag sitter o försöker plugga och göra färdigt sånt som ska vara färdigt innan betygen sätts( på torsdag alltså)
känner att jag är lite trött,men jag måste verkligen bli färdig med psykologin..
Orkar faktiskt inte skriva mer blogg :P

Aya fyllde 18 år igår iallafall, var gött och vi åt en massa ...

Seeeee yaaa hoppas ni har en mysig natt..


11:27

Skolan tar slut om fem dagar och jag ser verkligen fram emot det. Man they've been killing me..
De dödar mig fortfarande har en massa kvar att göra typ 5 saker..



Igår kväll var vi hos Jo och haha softade :P  Det är Aysels födelsedag på tisdag så vi typ firade det lite i förväg med tårta som Denise ( bagarn!) gjort , den var extremt god.. (Jo's bullar var också goda)
Annars så var det allmänt segt , men det är så vi rullar! Höhö...
Det var en låt Allan råka sätta på på Jo's ipod och så tog han bort den snabbt o alla ba men Allan sätt på den igen!! Alla fick typ "tvångstankar" för att de ville veta vilken låt det var så Aysel gick o googla det.. mmm Google (L)
Hon hittade vilken låt det var iallafall en gammal goding kan man säga ..eller nåt.

Här kommer bilder!





Haha,någon skulle alltid ha med sig ett glas..


vattenpip.



Här är låten :




Jag får fortsätta plugga nu för vi ska dra till Göteborg till några kompisar med familjen.
Fack det tog för lång tid att skriva måste skynda mig!!


PEACE OUT MEJN



Ps. Stör mig på psykologi B  uppgiften och jag vill ta studenten .Ds


RSS 2.0